Tips en Tricks voor geurstokjes

Gepubliceerd op 20 februari 2021 om 19:38

Hoe weet ik welke inhoud ik moet kiezen voor welke kamer. Hoe onderhoud ik mijn geurstokjes enz.... Alles wat je moet weten over geurstokjes Ipuro lees je in deze Blog.

Ipuro heeft in de collectie New Essentials 3 verschillende formaten van flessen. Welk formaat heb je nu nodig om de optimale geurbeleving te krijgen.

New Essentials van Ipuro heeft 3 formaten namelijk 50ml, 100ml en 200ml. Welk gebruik je voor waar?

Het is nogal logisch dat je met een flacon van 50ml geen grote ruimte kunt voorzien van een intense geurbeleving.... Daarom is de 50ml ook ideaal om je toilet te benevelen met een aangename geur.

Heb je een middelgrote badkamer of slaapkamer dan is 100ml meer dan genoeg.

En natuurlijk voor grote ruimtes heb je al snel 200ml nodig.

 

Hoe komt het dat ik de intense geur niet meer beleef zoals in het begin?

Soms heb je het idee dat de geur verdwenen is.... verander dan van geur. Een huisparfum werkt zoals de parfum dat je gebruikt op jezelf. In het begin dat je net de parfum gebruikt hebt ruik je dit maar daarna enkel de mensen die in je buurt komen. Zo werkt een huisparfum ook. Dus als je reukorgaan gewend is aan de geur, wissel dan even van geur. Je zal merken dat je opnieuw kunt genieten van jouw huisparfum.

De intensiteit van de geur hangt ook af van hoeveel geurstokjes je gebruikt. Meer geurstokjes is dus een intensere geur. Hou je van een subtiele geur? Doe dan maar 2 of 3 stokjes in de fles. Om optimaal te kunnen genieten raden we aan de stokjes elke 2 a 3 dagen om te draaien.

 

Mijn Huisparfum is sterk veranderd van kleur....Is de kwaliteit minder?

Bij sommige geuren (vanille, orange) kan het gebeuren dat de kleur van de parfum veranderd. Dit is door invloed van zon- of kunstlicht. Geen paniek! Dit doet niets aan de kwaliteit van de parfum. 

 

Hoe lang werkt New Essentials van Ipuro?

De stokjes zorgen meteen vanaf het begin voor een goede geurintensiteit. De geur wordt namelijk continu uitstekend door de stokjes opgenomen, waardoor een optimale geurintensiteit gegarandeerd is.

De mate van verdamping van de geurolie kan vanwege de omstandigheden in de ruimte verschillen (hitte, lichtinval, kunstmatig of zonlicht versnellen de verdamping)

De 200ml flacon gaat gemiddeld tot ca. 3 maanden mee, de 100ml flacon gemiddeld tot ca  2 maanden en de 50ml flacon gemiddeld tot ca 1 maand.

Hoe lang kunnen Ipuro New Essentials bewaard worden?

Ongeopend en bij gelijkmatige temperaturen kunnen interieurparfums gesloten (in de originele verpakking) en op een donkere plek tot
ca. 5 jaar bewaard worden zonder dat de geur bederft.

 

Collectie Ipuro New Essentials :

New Essentials bestaat uit 11 geuren en telkens verkrijgbaar in 2x50ml, 100ml, 200ml, roomspray, geurkaars en autoparfum. Wij hebben nu nog niet de gehele collectie opgenomen. Heb je toch iets dat je mist op onze site laat het dan weten door onderstaand formulier in te vullen. Naarmate de vraag toeneemt breiden we de collectie uit.

de 11 geuren zijn : Black Bamboo, White Lily, Cotton Field, Cedar Wood, Flower bowl, Lime light, Orange sky, Sunny Beachtime, Lavender Touch, Lovely Flowers, Soft Vanilla, 

 

Wat is er veranderd aan de New Essentials?

één wat voor de verbruiker het meest veranderd is, is de dop om de flacon te openen. Vroeger was het niet zo gemakkelijk en gelukkig hebben ze daaraan gewerkt. Door een simpele draaiknop is het nu kinderwerk om de fles te openen. Je kan hem zelfs opnieuw sluiten als je eens wilt veranderen van flacon zonder de inhoud te verliezen! Ideaal toch? 

De verpakking is van gerecycleerd papier zodat ze ook aan het milieu denken! 

 

Ik hoop dat we jou wat wijzer hebben kunnen maken en zo nog meer kunnen genieten van de geweldige geuren van Ipuro!

Zijn er toch nog vragen of opmerkingen dan kunnen jullie altijd het formulier onderaan invullen.

Vonden jullie deze blog interessant?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

Harmke metske
2 jaar geleden

Beste,

Ik heb een vraag/klacht.
Ik heb maandag 12 september een flesje ipuro gekregen en s avonds de stokjes erin gezet. Het is nu donderdag en het potje met vloeistof is al bijna leeg, hoe komt dit? Het zou een maand mee moeten gaan?
Ligt het er ook nog aan hoeveel stokjes je in het potje doet? Maakt dat ook nog uit voor de sterkte van de geur?

Graag zie ik uw reactie tegemoet,

Groetjes Harmke Metske

Annemie de Bruin
2 jaar geleden

Hallo,
met al die geurmogelijkheden is het voor mij koffiedik kijken welke geur mij het beste zou bevallen….
Hebben jullie geurstrookjes om een keuze te kunnen maken?

Met vriendelijke groet,
Annemie de Bruin