Waarom kiezen voor Qudo

Gepubliceerd op 5 juni 2021 om 23:36

Qudo, de handgemaakte juwelen die je eindeloos kunt combineren! Waarom is The Style-bar zo een grote fan van dit merk.... Je leest het in deze blog

Toen we aan onze zoektocht begonnen naar artikelen voor op onze website waren we het onmiddellijk eens dat we een betaalbaar merk wilde en garantie kon geven op de kwaliteit!

Zelf was ik altijd al gefascineerd door de collectie van Qudo! Vooral door de eindeloze mogelijkheden en steeds nieuwe kleuren van steentjes zodat je telkens door 1 kleine aankoop opnieuw een nieuwe ring hebt.

Als je enkel een webwinkel hebt is het niet altijd vanzelfsprekend dat je elk merk in je assortiment moogt hebben. Na contact te hebben gemaakt met de leverancier hadden we toch een GO! Ook met het oog op de toekomst. Mijn dochter gaat na heel het corona gebeuren haar eigen zaak openen als nagelstyliste en dan zou Qudo daar ook verkrijgbaar zijn. 

En dan begon het leuke deel.... collectie kiezen! Met wat gaan we starten. Het is als beginnende ondernemer echt niet mogelijk om geheel de collectie aan te schaffen. Deze is echt verschrikkelijk uitgebreid. Gelukkig hadden we zelf wel al een visie en met behulp van de accountmanager waren we er nog redelijk snel uit!

Het enige nadeel is de levertermijn. 4 weken na onze selectie mochten we eindelijk onze goederen ontvangen. Super enthousiast begonnen we aan de controle en het aanmaken van de artikelen op de website. Van zodra de collectie online stond kwamen de bestellingen binnen! Het was duidelijk dat wij niet de enige waren die verliefd zijn op Qudo!

Al snel was het duidelijk, we breiden de collectie uit met de zilveren serie. (En je mag het eigenlijk wel al weten.... als deze ook zo populair is onder onze klanten nemen we ook de rozé collectie binnen. )

Zoals al eerder gezegd, je kan eindeloos combineren. Bij je eerste aankoop kies je een basis ring met daarbij een top om de ring compleet te maken. Ikzelf ben verzot op de combinatie van een smalle basis ring met een Tondo Deluxe. Als je deze dan nog eens combineert met een eternity ring dan maak je het setje echt wel af! 

We hebben zelfs klanten die 3 smalle basisringen combineren maar dat lukt natuurlijk niet voor iedereen... je hebt daar best wel wat vinger voor nodig ;-)

Waar moet je op letten bij het dragen van een Qudo juweel :

Zoals je dus al weet draai je het steentje op een juweel. Dat kan een ring zijn maar ook evengoed een armband, halsketting of oorringen.

Controleer elke keer voordat je het juweel aandoet dat het rubbertje tussen het juweel en de steen nog in perfecte staat is. Door het rubbertje zit het steentje vast.

Is het rubbertje stuk of verdwenen dan kan de steen niet vastdraaien en kan je dus het steentje verliezen. En dat wil je dus echt niet meemaken.

Het is dan ook van zelfsprekend dat The Style-bar niet verantwoordelijk kan zijn voor het verliezen van je top steentje of eender elk ander voorwerp :-)

Natuurlijk gelden de andere regeltjes ook zoals bij ieder ander juweel : doe bij sporten of poetsen best de juwelen uit

                                                                                                              - ook als je gaat douchen of naar bed gaat

                                                                                                              - ze komen ook best niet in aanraking met parfum of crème

Maar dames dat zijn de gewone standaard regeltjes om het langste geniet te kunnen hebben van elk juweel.

 

Wat als mijn maat of steentje niet op voorraad is of niet in de collectie zit?

Geen probleem, wij bestellen elke 2 weken bij Qudo dus als er iets niet is geef dan even een berichtje en wij reserveren het voor je! Maar hou er wel rekening mee dat Qudo 3 a 4 weken leveringstermijn heeft. Elk steentje is handgemaakt. Ze beginnen dan pas ook aan het maken van de steentjes wanneer het order bij hen toekomt. 

 

Toch had je graag de juwelen gepast en eens gezien...

Dat kan altijd! Wij komen graag bij jullie langs met de collectie. Ook als je graag de geurtjes van Ipuro wilt ruiken kunnen we deze meenemen tot bij jou thuis.

Het leukste is dan nog wanneer je enkele vriendinnen uitnodigt! Want als gastvrouw geniet jij dan van een waardebon twv 10% van de totale verkoopwaarde van die avond. Daar kan je al snel heel wat juwelen van aanschaffen. En natuurlijk is dit alles geheel vrijblijvend.

 

Neem regelmatig een kijkje op onze webshop voor acties en nieuwe artikelen. Of volg ons op Instagram en Facebook. Je kan je ook altijd inschrijven voor de nieuwsbrief. We sturen niet zo dikwijls mails want dat is zeker niet de bedoeling maar diegene die zich inschrijven krijgen wel als eerste de acties! En je ontvangt gelijk ook een actiecode van 10% op je eerstvolgende aankoop.... 

 

Als je nog vragen of opmerkingen hebt..... laat het gerust weten onder deze blog.

 

Veel shopplezier!

 

The Style-bar

 

Reactie plaatsen

Reacties

Veerle Vanden Auweele
2 jaar geleden

Hallo, ik denk dat er bij mijn qudo ring bij aankoop al geen rubbertje aanwezig was. Zo komt de steen telkens los. Hoe los ik dat best op?

Groeten